Heuvelse Hof Waalre gerealiseerd

Plaats: Waalre
Opdrachtgever: Van Santvoort Bouw

Opdrachtgever: Van Santvoort Bouw BV

Omringd door de natuur wordt in Waalre-dorp een nieuw project gerealiseerd: Heuvelse Hof. In een ruim opgezet plan ontstaat een gevarieerde wijk als uitbreiding op de wijk '"Waalre-West". De wijk strekt zich uit over het gebied vanaf de Deelshouten tot aan de Heuvelstraat. Om het een levendige wijk te maken, is er voor gekozen om veel verschillende woningtypen in verschillende prijsklassen te realiseren. Zo ontstaat een afwisselende, dorpse uitbreidingswijk die voor ieder wat wils biedt.

Het project straalt een dorpse sfeer uit en kenmerkt zich door een fraaie combinatie van traditionele, Kempische architectuur, duurzaam en degelijk materiaalgebruik en karaktervolle detaillering. De woningen voldoen standaard aan de nieuwste milieu eisen.

Voor dit project heeft Brabant BV het wand- en vloertegels aangebracht conform bestek en/of conform individuele wensen. In overleg met de opdrachtgever zijn standaard tegelkeuzepakketten samengesteld t.b.v. de sanitaire ruimten van de koopwoningen. Deze combinaties van wand- en vloertegels zijn reeds als stelpost in de koop- en aanneemsom opgenomen. Voor individuele wensen m.b.t. de badkamer, toiletruimte, tegelvloer b.g.g., etc. kunnen de bewoners een keuze te maken uit onze gehele collectie.

Copyright © 2018 Brabant BV. Alle rechten voorbehouden.