zorgappartementen Europalaan Eindhoven gerealiseerd

Plaats: Eindhoven
Opdrachtgever: Van Santvoort Bouw

Opdrachtgever: Van Santvoort Bouw BV

Het appartementencomplex wordt gebouwd voor jongvolwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en een normale begaafdheid. Van de 30 appartementen worden er 20 voor Stichting De Bastide gebouwd, de overige 10 appartementen zijn te koop voor particuliere bewoners. Het complex bestaat uit 2 vleugels die met elkaar verbonden zijn door een binnenhof met galerij. Via een groot, glazen dak komt er veel natuurlijk licht binnen.

De vleugel die aan de Europalaan ligt, bestaat uit 4 verdiepingen met elk 5 appartementen. De andere vleugel bestaat uit 3 verdiepingen. Hiervan bestaat de begane grond uit bergingen, de overige 2 verdiepingen bestaan elk uit 5 appartementen. De geplande oplevering is in het eerste kwartaal van 2015.

"Wij hebben een droom dat op een dag jonge mensen met een Autisme Spectrum Stoornis in de regio Eindhoven zelfstandig kunnen wonen onder professionele begeleiding. Wonen op een manier die zij nodig hebben, voorzien van een zorg die invulling geeft aan de individuele behoefte van de bewoners."
- Stichting De Bastide -

Copyright © 2019 Brabant BV. Alle rechten voorbehouden.