Alcoceram Malaga

Alcoceram Malaga is een serie van zeven prachtige metaallook wandtegels, afkomstig van een ambachtelijk atelier uit Spanje. De geglazuurde tegeltjes zijn handgemaakt en dat zie je terug aan de licht golvende oppervlakte en de onregelmatige randen. Geen tegel is hetzelfde en de wand komt echt tot leven! De glanzende tegels tonen een subtiele mix van tinten en zorgen voor een extra decoratief effect  bij lichtinval.  Geïnspireerd op authentieke edelmetalen zoals brons, zilver en goud. Ga voor een hippe en tijdloze look met een echte metaallook tegel. Kom langs en laat u verrassen door deze moderne serie.

Malaga

7 kleuren
1 formaat
metaallook
wandtegel
glans

Kleuren

Ferro
Fiebre del Oro
Oro Brillo

Acero
Bauxita
Aurum
Metalizado

 

Formaat

10×10

Eigentijds

Stijlvolle tegelvormen brengen een eigentijds accent in je interieur. Combineer ze met patchwork vloertegels of basis wandtegels voor een geweldig geheel.

Kom naar de showroom voor de metaallook serie Alcoceram Malaga

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie decoratieve tegels bekijken voor vloer en wand. In vele verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor iedere toepassing en voor ieder budget. Kom langs om ze te bekijken en kies de tegel die bij u past. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. Wilt u meer metaallooks tegels bekijken.? Bekijk ze hier

Malaga

Ferro
10×10 cm
Fiebre del Oro
10×10 cm
Oro Brillo
10×10 cm
Acero
10×10 cm
Bauxita
10×10 cm
Aurum
10×10 cm
Metalizado
10×10 cm