Rako Outdoor tegels

In onze showroom in Eindhoven kunt u diverse series Rako Outdoor tegels bekijken. Met de oersterke volkeramische buitentegels kiest u voor uitstraling en gemak. De tegels zijn bestendig tegen krassen, vuil en vocht. De buitentegels zijn kleurvast en heel eenvoudig te onderhouden. Geen gedoe meer met groenaanslag of onkruid op uw terras. We helpen u graag verder met een helder advies over de mogelijkheden voor een mooie buitenvloer. Kom voor outdoor tegels langs in onze showroom, u bent van harte welkom. .

Kaamos Outdoor

Rako Kaamos Outdoor is robuuste tegelserie met oersterke buitentegels van 2 cm dik. De tegels hebben de uiterlijke kenmerken van natuursteen. Zo creëert u een natuurlijke look in de tuin of op het terras en geniet tegelijkertijd van een onderhoudsvrije vloer.

bekijk serie >

Quarzit Outdoor

Quarzit Outdoor is robuuste tegelserie met oersterke buitentegels van 2 en 3 cm dik. De tegels hebben de uiterlijke kenmerken van kwartsiet gesteente met de kenmerkende kleurschakeringen. Voor een natuurlijke uitstraling in de tuin of terras.

bekijk serie >

Piazzetta Outdoor

Rako Piazzetta Outdoor is fraaie tegelserie met oersterke buitentegels van 2 cm dik. De tegels hebben de uiterlijke kenmerken van kalksteen met de kenmerkende fossiele resten in het gesteente.

bekijk serie >

Saloon Oudoor

Rako Saloon Outdoor is een compacte serie bestaande uit 2 houtlook tegels. De oersterke tegels zorgen voor een natuurlijke uitstraling op het terras en zijn niet van echt hout te onderscheiden. De oersterke tegels zijn slijtvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden.

bekijk serie >