- Ambacht & Vakmanschap -

Tegelwerken

Het leveren van een goed product is het halve werk. De kwaliteit van het tegelwerk is minstens zo belangrijk. Brabant Tegels heeft de kennis, capaciteit, flexibiliteit en ervaring om het tegelwerk naar behoren uit te voeren. Ons team van tegelzetters bestaat uit eigen, vakbekwame medewerkers die reeds de nodige jaren ervaring hebben opgedaan in zowel het lijmen van tegels als het aanbrengen van tegels in specie waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn.

Aanleg vloerverwarming

Naast het leveren en verwerken van tegels, kunnen wij ook het uitbreken van uw bestaande tegelwerk en het aanleggen van vloerverwarming voor u verzorgen. Met Brabant Tegels als uw enige aanspreekpunt zijn de lijnen kort, wordt er doelgericht en efficiënt gewerkt en bent u verzekerd van een gedegen service. Wilt u de uitvoering van het tegelwerk toch liever in eigen hand houden? Dan worden de door u bestelde tegels tot afroep opgeslagen in ons magazijn.

Bouw en afwerking

Wellicht gaan uw renovatie- of nieuwbouwplannen verder dan het tegelwerk en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die de resterende (ver)bouwwerkzaamheden op zich kan nemen. Ook daarin kunnen we u een helpende hand bieden. Door de jaren heen hebben wij een vast netwerk aan solide partners opgebouwd voor allerhande werkzaamheden.