Intermatex mozaïek tegels

Intermatex mozaïek tegels zijn een lust voor het oog! De tegels zijn afkomstig van de gerenommeerde Spaanse fabrikant gespecialiseerd in bijzondere tegels. Fraaie en kleurrijke tegelseries in vele verschijningsvormen. De series kenmerken zich door een eigen thema en vormgeving. De tegels worden op ambachtelijk wijze gemaakt en met de nieuwste technieken worden alle denkbare looks feilloos nagebootst. De collectie omvat tegels voor alle woonstijlen en interieurs. We hebben in onze showroom een ruime selectie van de meest aansprekende series van Intermatex voor u klaar staan. Tegels met allure voor speelse en decoratieve effecten in elke ruimte in huis.

Elements

Elements is een compacte maar bijzondere mozaïek tegelserie. De tegelmatjes van 30×30 cm bestaan uit kleine tegeltjes van 5×5 cm. De tegeltjes zijn een bonte verzameling van kleuren en stijlen van glas en marmer, afgewisseld met decoratieve tegeltjes met patronen.

bekijk serie >

Lagos

Lagos is een kleurrijke mozaïek tegelserie in 8 kleurcombinaties. Kleine tegeltjes van 1,5×1,5 cm op een mat van 30×30 cm. Een verfijnde mix van glasmozaïek tegeltjes en marmer zorgt voor een prachtig effect op de wand. De tegels geven door lichtinval een parelmoerachtig effect.

bekijk serie >

Surfaces

Intermatex Surfaces geeft een echte metaallook aan de ruimte! Prachtige verfijnde mozaïeken in 4 metaallooks: aluminium, zilver, koper en goud. De tegeltjes van 2,5×2,5 cm lichten op bij lichtinval en dat zorgt voor een bijzonder effect. De mozaïeken zijn uitgevoerd met vierkante tegels, maar er is ook een hexagonaal en visgraat mozaïek beschikbaar.

bekijk serie >

Quartz

Quartz is een unieke decoratieve mozaïek wandtegel die elke ruimte een bijzondere uitstraling geeft. De langwerpige tegeltjes zijn aangebracht op een matje van 27,5 x 30 cm. Een bijzonder mozaïek bestaande uit 3 materialen; glas, rvs en kwarts. Deze combinatie zorgt voor een gevarieerde en decoratieve look voor wanden in huis.

bekijk serie >

Tech  

Tech is een omvangrijke mozaïek tegelserie voor een speels, decoratief of hippe look . Geef de ruimte een smaakvolle twist met een decoratieve mozaïek tegel op de wand. De serie Tech omvat vele vormen, formaten en kleuren. Van een visschub in mediterrane stijl tot een hippe decortegel mix met reliëf, u vindt het allemaal in deze geweldige serie van Intermatex mozaïek tegels.

bekijk serie >