Ape

Ape Grupo is gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige keramische tegels. De tegels worden op ambachtelijk wijze gemaakt en met de nieuwste innovaties. De collectie van Ape omvat actuele woonstijlen en aansprekende looks. We hebben in onze showroom een ruime selectie van de meest aansprekende tegelseries van Ape voor u klaar staan. Kom ze bekijken en kies voor klasse en kwaliteit.

Ama

Ape Ama is gebaseerd op het alom bekende terrazzo gesteente. Maar dan wel een geheel eigen interpretatie. De kenmerkende kiezels van dit gesteente zijn uitvergroot en zorgen voor een uniek en zeer decoratief effect op de wand of vloer. Er is ook een variant met kleine vlokken die repeteren in een vast patroon.

bekijk serie >

Alabama

Ape Alabama is een fraaie tegelserie met keramisch houtlook. De tegels zijn een perfecte nabootsing van echt hout. Elke tegel beschikt over een natuurgetrouw patroon welk voelbaar is in de toplaag van de tegel. De Alabama serie omvat 6 kleuren, 2 formaten, traptreden, plinten en leuke decoratieve tegels.

bekijk serie >

Click

Ape Click is een tegelserie met prachtige keramische tegels voorzien van bijzondere designs. De tegels zijn echte eye catchers en geven een unieke look aan de ruimte.

bekijk serie >

Old Street

Ape Old Street is een fraaie betonlook tegelserie die zorgt voor een moderne en robuuste uitstraling. Met dank aan de neutrale grijstinten zijn de tegels makkelijk te combineren met vele materialen en kleuren. Elke tegel beschikt over een uniek patroon wat resulteert in een gevarieerd geheel

niet meer leverbaar

Silk

Fraaie tegelserie bestaande uit decoratieve prints, houtlook tegels en witte 3d tegels. Wilt u iets bijzonders doen met de wand, dan is deze serie echt iets voor u. Kleurrijke decors met vogels en planten of een wand met houten panelen, het is allemaal mogelijk met deze unieke serie.

bekijk serie >

Work B

Ape Work B is een strakke tegelserie met beton als thema. Door de rustieke en vooral neutrale kleuren van de tegels zijn deze toe te passen in werkelijk ieder interieur. De serie omvat naast de basistegels ook leuke bijpassende hexagonaal tegels en mozaïeken om leuke combinaties mee te maken.

bekijk serie >

Marbles 21

Ape Marbles 21 is een geweldige marmerlook tegelserie. De uitbundige kleuren en patronen die zo kenmerkend zijn voor dit prachtige gesteente, zijn feilloos nagebootst met keramiek. Elke tegel heeft zijn eigen unieke print waardoor de vloer of wand heel gevarieerd oogt en niet van echt te onderscheiden is.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Ape

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Ape Grupo. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.