Elios tegels

Elios Ceramica is bekende fabrikant van hoogwaardige keramische tegels. De tegels worden op ambachtelijk wijze gemaakt en vervaardigd met de nieuwste innovaties. De collectie van Elios omvat actuele woonstijlen en aansprekende looks. We hebben in onze showroom een ruime selectie van de meest aansprekende series voor u klaar staan. Tegels voor elke ruimte in huis, maar ook voor de tuin of dakterras. Van kleine decoratieve wandtegels tot grote XXL tegels voor de vloer, we hebben ze in huis. Kom deze prachtige series bekijken en kies voor design en kwaliteit uit Italië

Deco

Elios Deco is een geweldige serie voor het maken van decoratieve effecten op de wand en vloer. Geef de ruimte een levendige en tijdloze uitstraling met een modern decor. Er is een ruime keuze aan decortegels in verschillende uitvoering en kleuren. De tegels zijn mooi te combineren met de moderne basiskleuren.

bekijk serie >

 

D_Esign Evo

Elios D_esign Evo is een omvangrijke serie met decoratieve en gekleurde tegels voor de wand en vloer. Ga aan de slag met kleuren en patronen en geef de ruimte een levendige uitstraling.

bekijk serie >

Grand Place

Elios Grand Place is een fraaie natuursteenlook tegelserie. Door de nieuwste innovaties zijn deze hoogwaardige keramische tegels niet van echt gesteente te onderscheiden. Alle eigenschappen van natuursteen zijn feilloos tot in detail nagebootst.

bekijk serie >

Grand Place Outdoor

Elios Grand Place Outdoor is een oersterke robuuste buitentegel voor tuin en terras. De tegel is 2 centimeter dik en dat zorgt voor een stabiele buitenvloer. De tegels zijn bestendig tegen alle weeromstandigheden en vuil en vlekken krijgen geen kans op deze keramische tegels.

bekijk serie >

Roma

Elios Roma is een compacte maar krachtige natuursteenlook serie. De keramische tegels tonen de kenmerkende onregelmatige texturen, insluitingen en kleurnuances zoals het oorspronkelijke gesteente. Zo creëert u een natuurlijke en robuuste look op de wand of vloer.

bekijk serie >

Stone Evo

Elios Stone Evo is natuursteen look tegelserie met een verfijnd kleurenpallet zoals vaak toegepast in Scandinavische landen. De tegels zijn een perfecte imitatie van leisteen en werkelijk niet te onderscheiden van dit oeroude gesteente.

bekijk serie >