Gazzini tegels

Gazzini maakt al vele jaren prachtige keramische tegels. De tegelseries kenmerken zich door een eigen thema en vormgeving. De tegels worden op ambachtelijk wijze gemaakt en met de nieuwste technieken worden alle denkbare looks feilloos nagebootst. De collectie omvat tegels voor alle woonstijlen en interieurs. We hebben in onze showroom een ruime selectie van de meest aansprekende series van Gazzini voor u klaar staan. Italiaans design in optima forma.

Fusion

Creëer een ruimtelijke en industriële uistraling met de tegels uit de Gazzini Fusion serie. Deze fraaie keramische tegel is een samensmelting van een natuursteen look en een betonlook. De serie omvat in totaal 9 formaten en 5 kleuren en de tegels zijn toepasbaar in iedere woonruimte.

bekijk serie >

Les Bois

Met de nieuwe Gazzini Les Bois tegelserie ontmoet de warmte van hout de voordelen van keramiek. Douchen of koken op hout vormt geen enkel probleem, de tegels zijn toepasbaar in iedere woonruimte. Drie eigentijdse en prestigieuze kleuren vormen de basis van deze serie. 

bekijk serie >

Monolith

De tegels uit de Gazzini Monolith serie combineren een verfijnde natuursteen look met de kracht en duurzaamheid van keramiek. De textuur van monoliet is geïnspireerd op zoutkristallen. De diepe en gearceerde aderen worden gecombineerd met de 5 prachtige kleurvariaties.

bekijk serie >

Platform

Gazzini Platform is een verfijnde metaallook tegelserie met een industrieel karakter die toch een warme en huiselijke sfeer uitstralen. De tegels hebben een eigentijdse look en zorgen voor een smaakvolle weerspiegeling van het licht.

bekijk serie >

Gazzini Venato Select

Gazzini Venato Select is een fraaie natuursteenlook tegelserie met een natuurgetrouw patroon, voelbaar in de toplaag van de tegel. De serie omvat 2 kleuren, 7 formaten, en leuke decoratieve tegels. De tegels zijn in elke ruimte van uw woning te gebruiken.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Gazzini

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Gazzine. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.