Supergres

Ervaring en traditie vormen de basis van het succes van Supergres tegels. De Italiaanse fabrikant maakt vele jaren tegels van zeer hoge kwaliteit met veel gevoel voor design en vormgeving. Ze voeren een omvangrijke collectie met de mooiste keramische tegels voor elke ruimte in uw woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series van Supergres voor u klaar staan. 

Supergres

5 series
19 kleuren

21 formaten
3 looks
mozaïek
decor

Looks

natuursteen
betonlook
houtlook

Formaten 

30×30
60×60
75×75
80×80
120×120
30×60 en veel meer…

Mooie combinaties

In onze overzichtelijke showroom in Eindhoven staat serie Supergres voor u klaar in de meest voorkomende formaten en kleuren. U kunt hieronder alle series van Supergres bekijken. 

Kom langs voor de prachtige design tegels van Supergres

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Supergres. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.

Supergres collectie

Voor elke gewenste sfeer en uitstraling in huis is er wel een Supergres serie welke aansluit bij uw wensen. Onder treft u een overzicht van alle series in de gevarieerde collectie.