Supergres

Ervaring en traditie vormen de basis van het succes van Supergres tegels. De Italiaanse fabrikant maakt vele jaren tegels van zeer hoge kwaliteit met veel gevoel voor design en vormgeving. Ze voeren een omvangrijke collectie met de mooiste keramische tegels voor elke ruimte in uw woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series van Supergres voor u klaar staan. 

Art

Supergres Art is een keramische tegelserie geïnspireerd op de look en feel van cement. Een mix van traditionele en avant-garde stijlen resulterend in deze geweldige serie. Een natuurlijk ogend oppervlak in een verfijnde reeks zachte en neutrale kleuren.

bekijk serie >

Epika

De serie Epika is geïnspireerd op kalksteen uit Frankrijk. Een verfijnde steensoort met een zacht en subtiel grafisch patroon nagebootst met keramische tegels. De subtiele kleurschakeringen verschillen per tegel zodat er een natuurgetrouwe vloer ontstaat.

bekijk serie >

French Mood

Supergres French Mood combineert natuursteen met de perfectie van keramische technologie. Het resultaat is een tijdloos materiaal die de hoofdrol speelt in elke ruimte van de woning. Supergres koos 4 verschillende stenen uit Frankrijk en België en kopieerde getrouw hun uiterlijk.

bekijk serie >

Natural Appeal

Met Supergres Natural Appeal haalt u de natuur in huis! Prachtige natuurgetrouwe houtlook tegels geven de ruimte een warme uitstraling. De vloer is niet van een echt houten parketvloer te onderscheiden. Maar dan wel met alle voordelen van keramiek.

bekijk serie >

Story

Supergres Story is een tegelserie geïnspireerd op eeuwenoude Franse steensoorten waarbij het verstrijken van de tijd zijn sporen heeft nagelaten. Prachtige keramische tegels waar oud en modern samengaan in een robuuste vloer.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Supergres

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Ape Grupo. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.