Atlas Concorde buitentegels

Atlas Concorde buitentegels zijn oersterk en zeer praktisch in onderhoud. Met keramische buitentegels kiest u voor uitstraling en gemak. De tegels zijn bestendig tegen krassen, vuil en vocht. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten in prachtige tegellooks. Keramische buitentegels zijn kleurvast en heel eenvoudig schoon te maken en geen gedoe meer met groenaanslag of onkruid op uw terras. Genieten zonder zorgen met keramische buitentegels. Kom ze bekijken bij Brabant Tegels.

Axi Outdoor

De serie Axi Outdoor interpreteert op een eigentijdse wijze verschillende houtsoorten met alle kenmerken van de natuurlijke tand des tijds. De keramische houtlook tegels tonen oppervlakken die rijk zijn aan contrasten van hout.

bekijk serie >

Norde Outdoor

Atlas Concorde Norde is een tijdloze keramische buitentegel met de allure van natuursteen. De tegels zijn een perfecte nabootsing van kwartsiet gesteente uitgevoerd in 4 rustieke kleuren. Oersterke buitentegels van 2 cm dik zorgen voor een elegante en onderhoudsvrij buitenvloer.

bekijk serie >

Trust Outdoor

Solide buitentegel met het uiterlijk van kwartsiet. Intense variaties in kleur en structuur verkregen dankzij de meest geavanceerde keramische innovaties. Elke tegel heeft zijn eigen patronen waardoor de buitenvloer niet van echt natuursteen te onderscheiden is. De serie omvat 4 kleuren en 3 grote formaten. 

bekijk serie >