Rako 

Rako is al vele jaren een begrip in de keramiekindustrie. De collectie van Rako omvat uiteenlopende series met elke een eigen thema of look. Hoogwaardige kwaliteit en een grote variatie in formaat en kleur. Zowel voor de wand als voor de vloer hebben we de mooiste series voor u klaarstaan. Ga voor naturel en design met de tegels van Rako.

Betonico

Rako Betonico is een strakke betonlook tegelserie in 5 rustieke kleuren. Met deze tegels geeft u de ruimte een rustige en moderne uitstraling. De matte betonlook tegels zijn in diverse formaten verkrijgbaar en zijn geschikt voor gebruik op de wand en vloer.

bekijk serie >

Cemento

De serie Cemento is een cementlook tegelserie met verschillende oppervlaktes. Er is keuze uit glad, een lichte structuur en een grove structuur die de uiterlijke kenmerken van cement perfect imiteren. Combineer de oppervlaktes en lichtinval in de ruimte zorgt voor een bijzonder effect

bekijk serie >

Extra

Rako Extra is een rustige en subtiele betonlook tegelserie met neutrale tegels. De tegels hebben lichte verfijnde patronen die op elke tegels anders zijn. Zo ontstaat een mooie gevarieerde vloer die de basis vormt van iedere ruimte in huis. Voor de wand zijn er decoratieve mozaïek tegels beschikbaar.

bekijk serie >

Quarzit

Quarzit is een natuursteenlook serie geïnspireerd op de uiterlijke kenmerken van kwartsiet gesteente. Voor een natuurlijke uitstraling op de vloer en wand kiest u voor deze Quarzit tegels. De tegels zijn beschikbaar in 5 rustieke kleuren met de typische kleurverschillen van het originele gesteente.

bekijk serie >

Piazzetta

Rako Piazzetta is een verfijnde tegelserie met de kenmerkende look van natuurlijk gesteente. De fijne resten van fossielen en oneffenheden zijn mooi zichtbaar in de toplaag en geven de tegels een eigentijdse look. Leuk om te combineren met de bijpassende mozaïek tegels voor de wand.

bekijk serie >

Lazio

Rako Lazio is een compacte serie met 2 tinten beige tegels. Lichte keramische tegels die door zijn eenvoud in ieder interieur tot zijn recht komt. De tegels hebben subtiele kleurpatronen op de tegel en op elke tegels een eigen patroon. Dit zorgt voor een gevarieerde vloer of wand

bekijk serie >

Color One

Eindeloze creativiteit met het kleurenspectrum van de twaalf intense en twaalf neutrale kleuren van de Color One serie. Het glanzende en matte oppervlak van de wandtegels wordt weergegeven in een breed scala aan modulaire formaten.

bekijk serie >

Random

Rako Random is een natuurgetrouwe natuursteenlook serie. De keramische tegels zijn een perfecte weergave van het oorspronkelijke natuurlijke gesteente. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening waardoor een levendige wand of vloer ontstaat.

bekijk serie >

Taurus Granit

Rako Taurus Granit is een veel gekozen natuursteenlook tegelserie. Graniet gesteente is subtiel nagebootst met deze keramische tegel. De kleuren en prints zijn heel neutraal waardoor ze prima te combineren zijn met vele kleuren en verschillende interieurs. De serie omvat ook een mooie mozaïek tegel

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Rako

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Ape Grupo. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.