Revoir Paris

Revoi Paris maakt stijlvolle en decoratieve tegels voor wand en vloer. De hoge kwaliteit tegelseries onderscheiden zich door een rijk kleurenpalet en speelse patronen. Hip, retro of modern, we hebben de meest aansprekende series voor u klaar staan in onze ruime showroom. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. Maak het mooi met Revoir Paris tegels.

Atelier

Revoir Paris Atelier is een uitgebreide tegelserie met moderne kleuren en enkele prachtige metaallooks. Maak iets bijzonders op de wand van de keuken of badkamer met deze gekleurde wandtegels

bekijk serie >

Bel Air

Revoir Paris Bel Air is een tegelserie met klassieke patronen die mooi passen bij een hedendaags interieur. De serie omvat 9 kleurcombinaties met patchwork patronen. Het formaat van de tegel is 15×15 cm.

bekijk serie >

La Madeleine

Revoir Paris la Madeleine is een sfeervolle patchwork serie met bijzondere patronen. Er zijn 40 tegels waaruit u kunt kiezen. Tegels met fraaie kleuren en patronen. Revoir Paris la Madeleine is geïnspireerd op klassieke patronen uitgevoerd in een nieuw jasje.

bekijk serie >

Petit Gris de Paris

Revoir Paris Petit Gris de Paris is een tegelserie met eigentijdse patronen. Door te combineren met zwart wit en grijstinten creëert u werkelijk prachtige patronen. Er is keuze uit 24 eigentijdse en moderne tegels.

bekijk serie >

La Villette

Revoir Paris tegels la Villette is een sfeervolle serie die elk interieur speciaal maakt. De klassieke tegels zijn prachtig in zowel een stadswoning of herenhuis, maar ook in een modern interieur. De decoratieve tegels zijn geschikt voor de vloer en wand.

bekijk serie >