Atlas Concorde

Atlas Concorde is sinds vele jaren een gerenommeerd Italiaans merk op het gebied van keramische tegels. Alle tegelseries in de collectie onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking met gevoel voor stijl en vormgeving. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Ga voor klasse en modern design met de tegels van Altas Concorde.

Blaze

Metaallook tegels van Atlas Concorde Blaze zorgen voor een moderne uitstraling overal in huis. De look van geoxideerd metaal is feilloos nagebootst met hoogwaardige keramiek. De subtiele texturen en genuanceerde kleurnuances staan garant voor een levendige vloer of wand. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening en dat ziet u direct. 

bekijk serie >

Boost Mix

Atlas Concorde Boost Mix is een natuursteenlook serie met een terrazzo look. De keramische tegels zijn gebaseerd op het bekende Ceppo di Gré gesteente, die in het verleden vaak werd gebruikt in de Italiaanse architectuur en nog steeds zeer actueel is. Het karakteristieke kiezelachtige uiterlijk zorgt voor een robuuste look overal in huis. 

bekijk serie >

Dwell

Dwell is een omvangrijke betonlook tegelserie met een breed scala decoratieve wandtegels. Zo maakt u prachtige en kleurrijke combinaties die u niet vaak zult tegenkomen. De gebogen 3d tegels en geraffineerde patronen zorgen voor een elegante uitstraling in elke woonruimte.

bekijk serie >

Etic Pro

Atlas Concorde Etic Pro is een geweldige houtlook serie met warme houtsoorten. Elke tegel heeft een uniek patroon voor een perfecte weergave van een parketvloer. De tegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. De charme van hout, maar dan wel met het gemak van keramiek.

bekijk serie >

Kone

De serie Kone is geïnspireerd op de kenmerken van gesteente in zijn puurste vorm. De collectie geeft elke woonruimte een luxe en natuurlijke uitstraling. De neutrale kleuren zorgen voor een perfecte basis voor elk interieur. De vloertegels uit deze serie kunnen naadloos worden gecombineerd met de bijpassende decoratieve wandtegels.

bekijk serie >

Marvel Shine

Marvel Shine is een elegante tegelserie met prachtige marmersoorten die perfect zijn nagebootst. Door de expressiviteit van het marmer krijgt de vloer of wand een verfijnde elegante uitstraling. De serie omvat 4 bekende marmersoorten met de kenmerkende gekleurde aders. Er zijn maar liefst 17 verschillende formaten.

bekijk serie >

Trust

Trust is een keramische tegelserie die de structuren en kleuren van leisteen perfect nabootst. Voor een krachtige en natuurlijke uitstraling op de wand of vloer. De voordelen van keramiek met de rauwe en natuurlijke elementen van natuursteen. Elke tegel is uniek en uitgevoerd met een fijne textuurwisseling.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Atlas Concorde

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Atlas Concorde. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom.