Edimax Astor

Edimax Astor is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische tegels. De collectie omvat fraai vormgegeven tegelseries die zijn gebaseerd op natuurlijke materialen en op de uiterlijke  kenmerken van materialen als beton en metaal. Actuele woonstijlen en aansprekende looks met een rijk pallet aan kleuren en formaten. We hebben in onze showroom een ruime selectie van de meest aansprekende series van Edimax Astor voor u klaar staan. Kom ze bekijken en kies voor uitstraling en kwaliteit.

Oaks

Edimax Astor Oaks is compacte en stijlvolle houtlook tegelserie. De tegels zijn een zeer natuurgetrouwe weergave van echt eikenhout. Elke tegel heeft zijn eigen unieke houtpatroon waardoor een echt houten parketvloer ontstaat.

bekijk serie >

Concert

Edimax Astor Concert is een exclusieve keramische tegelserie in zwart en wit natuursteenlook: witte marmerlook gecombineerd met een zwarte hardsteen. Deze 2 steensoorten in 2 kleuren geven de wand en vloer een bijzondere uitstraling. Maak prachtige combinaties en speel met legpatronen.

bekijk serie >

Golden Age

Maak iets bijzonders met de Edimax Astor Golden Age. Een uitgebreide tegelserie in een elegante natuursteenlook. Marmer perfect nagebootst met hoogwaardig keramiek. De tegels hebben elk een eigen unieke print waardoor een levendige vloer ontstaat, zoals bij echt marmer.

bekijk serie >

Mood

Gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van cement en beton. De tegels zijn voorzien van genuanceerde kleurschakeringen, zoals we dit terugzien bij echt beton. Robuust en tegelijkertijd ingetogen. De neutrale kleuren uit de serie vormen een prima basis voor iedere woonstijl

bekijk serie >

More

Edimax Astor More is een prachtige steenlook tegelserie met rijke kleuren uit de natuur. Creëer een geweldige uitstraling op de vloer of wand in elke ruimte van de woning. De hoogwaardige keramische tegels zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Edimax Astor

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en mooie legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.