- Ambacht & Vakmanschap -

Brabant Tegels al vele jaren een begrip in de regio 

Brabant Tegels is sinds vele jaren een begrip in Eindhoven en omgeving. We zijn een ambachtelijk familiebedrijf gestart in de jaren 60 van vorige eeuw en inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waarin vakmanschap, een gedegen kennis en klanttevredenheid centraal staat. Ondersteund door 2 generaties ervaring en een hecht team van allround tegelzetters zijn we volledig thuis in tegels en tegelwerken. De liefde voor het vak zit kennelijk in ons bloed want inmiddels bereidt ook de 3e generatie zich voor op een toekomst binnen het bedrijf.

Persoonlijke aandacht

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Om dit te bereiken zorgen we altijd voor een actuele inrichting van onze showroom met de laatste tegeltrends en de nieuwste series van gerenommeerde merken. We werken alleen met de hoogwaardige tegels voor een mooi en blijvend resultaat. En uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn onze kernwoorden. Daar kunt u van op aan.

Advies en begeleiding

Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder met een helder advies voor de keuze van de juiste tegels voor uw woning. Voor elke ruimte en toepassing hebben we diverse oplossingen en helpen u met raad en daad. Voor kopers van nieuwbouw projecten waarvoor we het tegelwerk verzorgen we de gehele advisering en uitvoering van uw tegelwerk. tijdens aanschaf van tegels. 

Brabant Tegels is een erkend leerbedrijf

We zij al vele jaren een erkend leerbedrijf voor vakscholen in de regio. We dragen graag onze vakkennis over aan de nieuwe generatie. Samen bouwen we aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wij zien u graag terug in onze showroom.

U bent van harte welkom.
Met vriendelijke groet,

Team Brabant Tegels