Een ruime en gevarieerde collectie laminaat 

Laat u inspireren door onze brede collectie laminaat. Wij bieden een grote variatie in decors en kleuren. De laminaatplanken zijn vlak of met vellingkant en zijn verkrijgbaar in diverse  breedtes en lengtes. Bekijk onder een overzicht van onze collectie. Er is altijd wel een kleur of look die bij u past. Kom langs in onze showroom om ze allemaal te bekijken. We helpen u graag verder met advies en leuke ideeën voor een mooie laminaatvloer in huis.

Klik-laminaat

V-groef
Vlak
XL 
Aqua +
Tegel-laminaat

Vlak

Ons assortiment vlak laminaat is bij uitstek geschikt voor slaapkamers en andere ruimtes in huis die minder intensief gebruikt worden. U vindt hier rustige kleuren maar ook trendy decors, voor wie iets bijzonders wil.

V-groef

Ons V-groef assortiment bestaat uit laminaatdelen met tweezijdige en vierzijdige vellingkant, met een dikte van 7 of 8 mm.
U vindt hier zowel moderne decors als de meer klassieke vloeren.

XL 

We bieden een ruime keuze in XL laminaatdelen: lange planken (tot ruim 2 meter lang), extra brede planken (van wel 25 cm breed) en extra dik laminaat (van 10 mm tot zelfs 14 mm dik). Het zijn massieve laminaatvloeren met een fraaie oppervlakte afwerking, die helemaal afgestemd is op het decor van hout.

XL vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik.

Aqua +

Aqua+ is de nieuwe generatie laminaatvloeren. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimtes en bestand tegen vochtig onderhoud. Eenvoudig te installeren dankzij het UNI fit kliksysteem. Onze Aqua+ collectie bestaat uit tegels in groot formaat en vloeren met houtdecors in diverse moderne kleuren.

Vlak

een greep uit onze vlak-laminaat collectie
Laminaat

V-Groef

een greep uit onze v-groef collectie

XL-laminaat

een greep uit onze XL collectie

Aqua +

een greep uit onze Aqua + collectie
Laminaat