- Ambacht & Vakmanschap -

Bedrijven en projecten

Of het nu om nieuwbouw gaat of renovatie; de tegelzetter is meestal de rode draad in het project. Brabant Tegels bezit de kennis, capaciteit, flexibiliteit en ervaring om de voortgang van het project te bewaken en het werk naar behoren uit te voeren. Ons team van tegelzetters bestaat uit eigen, vakbekwame medewerkers die reeds de nodige jaren ervaring hebben opgedaan op het gebied zowel lijm- als zetwerk.

Ambachtelijk werk

Helaas zijn de huidige tegelzettersopleidingen voornamelijk gericht op het verlijmen van tegels waardoor er steeds minder allround tegelzetters op de arbeidsmarkt actief zijn. Onze tegelzetters beheersen de techniek van het plaatsen van wand- en vloertegels in specie volledig waardoor onze mogelijkheden onbeperkt zijn. Als erkend leerbedrijf leveren wij graag onze bijdrage aan het in stand houden van deze specialiteit zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid, hanteren korte lijnen en werken doelgericht en efficiënt.

Ruime collectie projecttegels

Alle gemak onder één dak. Naast het aanbrengen van tegels, kunnen wij ook projectmatig de levering van tegels en verwerkingsmaterialen verzorgen. In onze opslagruimte van ca. 1500 m² hebben wij een breed assortiment projecttegels van Mosa, Sphinx en Keraselect op voorraad. Het samenstellen van een alternatief tegelpakket naar keuze of beschikbaar budget, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Levering en eventuele verkaveling geschiedt in overleg.

Overzichtelijke showroom

Brabant Tegels beschikt over eigen showroom met een oppervlakte van 600 m². Indien u uw klant zelf de tegelkeuze wilt laten bepalen of uw klanten de mogelijkheid wilt bieden om tegels uit te zoeken als aanvulling op of vervanging van bovengenoemde standaard tegelpakketten dan is uw klant uiteraard van harte welkom. Wij nemen u graag de complete zorg voor het tegelwerk uit handen zodat u tijd vrij kunt maken voor andere zaken.

We helpen u graag verder

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u vrijblijvend een gesprek of offerte aanvragen? Neem dan contact op middels dit contactformulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard zijn wij tijdens onze openingstijden ook te bereiken op telefoonnummer 040-2520584.