Argenta

Aregant Ceramica is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige tegels uit Spanje. Bij elke nieuwe serie verbinden zij zich met hart en ziel om keramische oplossingen aan te bieden die zijn geïnspireerd op de belangrijkste trends in de wereld van decoratie en interieurontwerp. De betrokkenheid als fabrikant van keramische vloer- en wandtegels stelt hun in staat om nieuwe collecties te ontwerpen en te ontwikkelen, waarbij een breed scala aan tegels worden gemaakt in een groot aantal stijlen.

Berry

Argenta Berry is een compacte en stijlvolle houtlook tegelserie. Prachtige tegels voorzien van waarheidsgetrouwe texturen en verfijnde kleurnuances. Haal de natuur in huis met deze houtlook tegels in een echt plankformaat.

bekijk serie >

Courel

Voor een echt natuursteen accent op de vloer of wand moet u zeker deze tegel overwegen. Argenta Courel is een prachtige keramische tegelserie geïnspireerd op het leisteen uit de Sierra de O Courel. Een exclusieve natuursteen feilloos nagebootst met de nieuwste technieken. 

bekijk serie >

Clash

Geef de ruimte een warme en natuurlijke uitstraling met de houtlook tegels uit de serie Argenta Clash. Geïnspireerd op housoorten uit Scandinavië zoals vaak toegepast in sauna’s en luxe spa’s. De keramische tegels zijn mooi voor het maken van een echte parketvloer, maar zijn ook een echte aanwinst voor het bekleden van de wand.

bekijk serie >

Flodsten

Argenta Flodsten is een keramische tegelserie geïnspireerd op de bekende natuursteen uit Noord-Italië: Ceppo di Gré. Dankzij de nieuwste innovaties zijn de tegels niet van het echte gesteente te onderscheiden. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening, waardoor deze samen zorgen voor een natuurgetrouwe weergave

bekijk serie >

Kalksten

Argenta Kalksten is een omvangrijke tegelserie met de uiterlijke kenmerken van kalksteen. De texturen en onregelmatige fossiele insluitingen zijn perfect nagebootst met keramiek en werkelijk niet van het oeroude gesteente te onderscheiden.

bekijk serie >

Powder

De nieuwe serie Argenta Powder toont een combinatie van stijlen tussen heden en het verleden. Tijd en materie smelten samen in deze prachtige tegelserie. De look van beton met authentieke texturen van gesteente geven de ruimte een bijzondere uitstraling.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Argenta

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Argenta Ceramica. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegelseries in diverse looks en stijlen. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten in diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.