Kronos

Kronos is bekende Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische tegels. De tegels worden op ambachtelijke wijze gemaakt en met de nieuwste innovaties. De collectie van Kronos omvat tegels voor vele woonstijlen en aansprekende looks. We hebben in onze showroom een ruime selectie van de meest aansprekende tegelseries van Kronos voor u klaar staan. Kom ze bekijken en kies voor uitstraling en design.

Evolution

Kronos Evolution is een robuuste natuursteenlook tegel met een knipoog naar sobere Scandinavische elegantie. De neutrale kleuren vormen de perfecte basis voor ieder interieur. De subtiele steenlook nuances zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer. 

bekijk serie >

Carriere du Kronos

Kronos Carrière Du Kronos is een robuuste tegelserie gebaseerd op een combinatie van steen en beton zoals al eeuwen gebruikt in oude binnensteden. Karaktervolle vloeren met een authentieke uitstraling. De tegels zijn in verschillende rustieke kleuren verkrijgbaar.

bekijk serie >

le Reverse

Kronos Le Reverse is een een perfecte weergave van oud gesteente versleten door de tand des tijds. De tegels zijn in drie afwerkingen verkrijgbaar, met elke zijn eigen bijzondere eigenschappen. De genuanceerde tekening van natuurlijk gesteente is werkelijk perfect tot in detail.

bekijk serie >

Kronos SKE 2.0 Outdoor

Kronos SKE 2.0 Outdoor is een prachtige serie keramische tegels voor buiten. Deze oersterke keramische tegels zijn 2 cm dik en bestand tegen alle weersomstandigheden. Vuil en vlekken krijgen geen kans en de tegels blijven kleurvast

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Kronos

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Ape Grupo. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in diverse looks en stijlen met een eigen thema. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.