wonen-in-ugchelen

Nieuwbouw projecten

Of het nu om nieuwbouw gaat of renovatie; de tegelzetter is meestal de rode draad in het project. Brabant BV bezit de kennis, capaciteit, flexibiliteit en ervaring om de voortgang van het project te bewaken en het werk naar behoren uit te voeren. Ons team van tegelzetters bestaat uit eigen, vakbekwame medewerkers die reeds de nodige jaren ervaring hebben opgedaan op het gebied zowel lijm- als zetwerk.  Helaas zijn de huidige tegelzettersopleidingen voornamelijk gericht op het verlijmen van tegels waardoor er steeds minder allround tegelzetters op de arbeidsmarkt actief zijn. Onze tegelzetters beheersen de techniek van het plaatsen van wand- en vloertegels in specie volledig waardoor onze mogelijkheden onbeperkt zijn. Als erkend leerbedrijf leveren wij graag onze bijdrage aan het in stand houden van deze specialiteit zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid, hanteren korte lijnen en werken doelgericht en efficiënt.

We werken samen met 

Een greep uit onze gerealiseerde projecten

Genderdreef – Steensel

Aan de rand van dit groene dorp, grenzend aan de beek de Gender, wordt een mooi project gerealiseerd. Hier zullen 4 semibungalows, 3 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld worden. Het project bestaat uit een fraaie combinatie van traditionele en moderne architectuur.

St. Joriskwartier – Eindhoven

Nieuwbouwplan St. Joriskwartier, bij de Pastoor Sickingstraat in stadsdeel Stratum, bestaat uit 37 eengezinswoningen en 28 woonstudio’s. Qua uitstraling sluit het woningontwerp aan op het nabijgelegen Witte Dorp. De kracht van het plan is dat de woningen gesitueerd zijn rondom een gezamenlijke groene ruimte. De woningen in diverse woningtypen zijn als een harmonieus geheel ontworpen met een frisse witte uitstraling.

Schutboom – Best

De nieuwe wijk Schutboom ligt in het gebied tussen de Oirschotseweg, Ringweg, Jacob van Wassenaarstraat, Ketelbraken en Johan Frisopark. MGM Projectontwikkeling BV ontwikkelt in plan Schutboom een kleinschalig project van 6 woningen; 3 patiowoningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 ruime gezinswoningen welke als 3 onder 1 kap wordt uitgevoerd.

Hoefzicht – Westerhoven

In Westerhoven, grenzend aan de wegen Hoefakkers en Oud Kerkpad, worden 7 nieuwe huurwoningen gebouwd in de wijk Hoefzicht. Dit project wordt door Van Santvoort Bouw gerealiseerd in opdracht van Woonstichting De Zaligheden uit Eersel.

Parkwachters fase I – Best

De wijk Salderes in Best is in afronding. Het laatste nieuwbouwproject in deze wijk is Parkwachters. In dit plan komen 61 koopwoningen en 36 sociale huurappartementen. Het merendeel van de woningen is gelegen aan het park.

KVL West fase I – Oisterwijk

KVL West wordt een nieuwe woonbuurt op loopafstand van het gezellige centrum van Oisterwijk. De woningen in deze nieuwe, groene buurt hebben een klassieke jaren 30 stijl. In de eerste fase komen 42 nieuwbouwwoningen.

Het Aambeeld – Bladel

Het Aambeeld ligt op 50 meter afstand van het winkelgebied van Bladel. Alle appartementen in Het Aambeeld krijgen een eigen parkeerplaats en berging in de kelder. Het gehele binnenterrein wordt overdekt waardoor er een fraai atrium ontstaat. Bij de bouw van Het Aambeeld worden duurzame materialen toegepast. Er is gekozen om het gebouw grotendeels af te werken met materialen die relatief weinig onderhoud nodig hebben.

Woonzorgcomplex – Oirschot

In Oirschot wordt een woonzorgcomplex gebouwd bestaande uit 17 studio’s met een gezamelijke woon- en huiskamer. het complex wordt gerealiseerd voor Lunet Zorg die daar mensen met een verstandelijke beperking zal huisvesten. Het gebouw is optimaal voorbereid op het scheiden van wonen en zorg. De bewoners zullen er zelfstandig gaan wonen met 24-uurs zorg.

De nieuwe erven – Molenschot

Na lange tijd geen nieuwbouw te hebben kunnen realiseren in Molenschot, maakt vernieuwde wetgeving dit eindelijk mogelijk. En wat voor nieuwbouw! Van Santvoort realiseert hier 27 prachtige eengezinswoningen waar kopers volop inspraak hebben. Hiermee wordt invulling gegeven aan een belangrijke wens uit het integraal Dorps Ontwikkelingsplan voor Molenschot: woningbouw voor starters en gezinnen met jonge kinderen.

CPO woningen – Bladel

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) staat niet de projectontwikkelaar aan het roer maar de toekomstige bewoners. Zij bepalen en beslissen over elke stap in het bouwproces. Begin 2013 zijn de toekomstige bewoners enthousiast aan de slag gegaan met de realisatie van hun woning in het project Kempenland Bladel.