Quintessenza tegels

Quintessenza is een gerenommeerde fabrikant uit het hart van de Italiaanse keramiek industrie. De tegelseries die zij maken zijn stuk voor stuk bijzonder en decoratief. Met gevoel voor expressie en detail gemaakt van hoogwaardig porselein keramiek. We hebben een ruime selectie van de mooiste series voor u klaarstaan in onze showroom. Kleurrijke tegels, tegels met bijzondere vormen en een grote verscheidenheid aan decors en prints. Kom langs en laat u verrassen door de mogelijkheden. Ga voor een uniek en tijdloos effect op de wand of vloer met Quintessenza.

Alchimia

Quintessenza Alchimia is een compacte serie met hexagonaal tegels in 3 kleuren en bijpassende decortegels. Combineer effen tegels met sfeervolle decors voor een speels effect op de wand of vloer. De tegels zijn uitgevoerd in verschillende tinten die prima onderling gecombineerd kunnen worden. 

bekijk serie >

Confetti

Quintessenza Confetti is een speelse tegelserie voor een fris effect op de wand of vloer. Met deze tegels lijkt het alsof er met confetti is gestrooid. De Confetti serie neemt je mee naar de smalle straatjes van Venetië. De vierkante tegels zijn verkrijgbaar in één formaat en zijn in 8 kleurcombinaties verkrijgbaar.

bekijk serie >

Dintorni

Quintessenza Dintorni is een kleurrijke tegelserie. De metrotegel herontdekt, zo zou je de Dintorni serie het best kunnen omschrijven. De glanzende rechthoekige tegel heeft een facet geslepen rand dat juist mat is. De serie omvat 10 frisse en rustieke kleuren

bekijk serie >

Genesi 

Quintessenza Genesi is een stijlvolle tegelserie vol kleur. Het fijne glazuur geeft een elegante uitstraling aan de ruimte. De serie bestaat uit prachtige subtiele kleuren die onderling mooi kunnen worden gecombineerd. Met deze tegels kun je leuke legpatronen maken voor een extra stijl effect.

bekijk serie >

Minima 8.6

Quintessenza Minima 8.6 is een tegelserie die een zeer bijzonder grafisch effect geef op de wand en vloer. Welke tegel u ook kiest uit deze serie, het wordt altijd iets unieks wat u niet vaak elders zult zien.

bekijk serie >