Gambini tegels

Gambini tegels is een Italiaanse merk met zowel moderne als klassieke wand- en vloertegels. Ale vele jaren staan ze garant voor een uiteenlopende collectie voor de liefhebbers van design en inrichting. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod in looks, van beton tot marmerlook. In vele kleuren en formaten. Het assortiment omvat tevens outdoor tegels voor tuin en terras. Kom ze allemaal bekijken in de showroom en ervaar de hoogwaardige kwaliteit uit het hart van Italië. 

Aurea

Gambini Aurea is een collectie geïnspireerd op het meest klassieke en kostbare gesteente, marmer. Met deze prachtige tegels brengt uw luxe en klasse in huis. Aurea betekent in het Italiaans aura, voor een elegante en unieke sfeer in elke kamer. Het luxe marmer is feilloos nagebootst met hoogwaardig keramiek.

bekijk serie >

Bet

Gambini Bet is een uitbundige serie in een natuursteenlook uitvoering. De verfijnde kleurschakering en kenmerkende texturen van gesteente zorgen voor een elegante uitstraling overal in huis. Uniek is de Indian Summer: glinsterend zoals metaal, de sterkte van de steen en de technische weerstand van het porselein.

bekijk serie >

Hemisphere

Gambini Hemisphere is een moderne metaallook tegelserie voor de liefhebbers van design en inrichting. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod dat geïnspireerd is op verschillende metalen zoals koper, platinum en goud. 

bekijk serie >

Ocean Black

Gambini Ocean Black een prachtige tegelserie met natuursteenlook tegels. Elegant gesteente feilloos nagebootst met keramiek geven de ruimte een natuurlijke en luxe uitstraling. Door de nieuwste innovaties zijn de hoogwaardige tegels niet van echt gesteente te onderscheiden. 

bekijk serie >

Unika

Gambini Unika is een robuuste betonlook serie geïnspireerd op de eigenschappen van het meest gebruikte materiaal in de hedendaagse architectuur: beton. Het universele karakter van de beton is overal in huis te gebruiken. De fijne texturen en de lichte kleurnuances zorgen voor een rustige vloer die altijd past

bekijk serie >

XO

Gambini XO is een omvangrijke tegelserie geinspireerd op de eigenschappen van beton en cement. De tegels zorgen voor een strakke en moderne uitstraling overal in huis. De gevarieerde tegels tonen een unieke eigen print met subtiele texturen en kleurnuances. De keramische tegels zijn leverbaar in vijf rustieke kleuren

bekijk serie >

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Gambini tegels.

In onze ruime showroom in Eindhoven kunt u een fraaie collectie keramische tegels bekijken van Gambini  tegels. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in metaallook, natuursteenlook en betonlook. Tegels in vele formaten, waaronder enkele grootformaten in diverse kleuren. Er zijn ook bijpassende decor en buitentegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en voorbeelden. We zien u graag terug in onze showroom in Eindhoven.