- Showroom Brabant Tegels -

Altijd de laatste trends en de mooiste collecties van de beste merken

In onze ruime showroom van ruim 600 m2 kunt u een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in grote tegelkasten en ladekasten. Door de gehele showroom kunt u ook tegels bekijken op grote vloervlakken zodat u een nog beter beeld krijgt van de tegels. We hebben de mooiste tegels van de beste merken voor u geselecteerd. Er is altijd een tegel die bij u past. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Brabant Tegels. 

Prachtige collectie tegels voor de wand

Bij Brabant Tegels kunt u aan de slag met uw creatieve ideeën. We hebben prachtige wandtegels in vele kleuren en uitvoeringen in huis. Decoratief, patchwork, retro of vintage, we hebben ze allemaal staan! Kom langs en we helpen u graag op weg met leuke ideeën en legpatronen. Maak iets bijzonders op de wand.

Inspiratie met onze gevarieerde tegelcollectie 

In onze vernieuwde showroom kunt u veel tegels en laminaat bekijken en inspiratie opdoen. Er is zoveel mogelijk met tegels vandaag de dag. Door de nieuwste innovatie op het gebied van keramische productie zijn de mogelijkheden onbeperkt. Er zijn vele prachtige tegellooks, waarbij het oorspronkelijke materiaal perfect is nagebootste met keramiek. Elke tegelserie heeft een eigen inspiratiebron, waardoor u elke gewenste sfeer kunt creëren in huis. Alle tegels die wij aanbieden zijn ontworpen met gevoel voor inrichting en  design. Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden.

Ook voor pvc en laminaat kunt u bij ons terecht 

Wilt u naast onze tegelcollectie ook laminaat of pvc bekijken? Kom dan even langs naar de showroom van Brabant Tegels. We hebben een groot assortiment van hoge kwaliteit in onze showroom voor u klaar staan. In vele kleuren, uitvoering, looks en formaten. Kom langs en we helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.