Heritage Goldfinger 

Transformeer uw wanden in een kunstwerk met de metaallook tegelserie Heritage Goldfinger! Deze collectie slanke wandtegels bestaat uit drie verrassende kleuren: metaal, brons en goud. De tegels zijn voorzien van een speciaal metallic glazuur die elegantie en stijl toevoegt overal in huis. U kunt deze wandtegels in vele legpatronen leggen, zowel staand als liggend, maar ook in een speelse visgraat. De tegels hebben een licht golvende oppervlakte, wat zorgt voor een bijzonder effect bij lichtinval De goudkleurige tegel toont tevens een verouderd effect door de kleine barstjes in het glazuur;  het zogenaamde craquelé effect. Maak iets tijdloos  op de wand  met de Heritage Goldfinger. Kom ze zelf bekijken in onze showroom en we helpen u graag op weg met leuke combinaties.

Goldfinger

3 kleuren
1 formaat
metaallook
wandtegel

Kleuren

Gold
Bronze
Metal

 

Formaat

6,5×26,6

Eigentijds

Stijlvolle tegelvormen brengen een eigentijds accent in je interieur. Combineer ze met patchwork vloertegels of basis wandtegels voor een geweldig geheel.

Kom naar de showroom voor de prachtige metaallook serie Heritage Goldfinger

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie decoratieve tegels bekijken voor vloer en wand. In vele verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor iedere toepassing en voor ieder budget. Kom langs om ze te bekijken en kies de tegel die bij u past. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. Meer metaallooks bekijken.? Bekijk ze hier

Goldfinger

Goldfinger Gold
6,5×26,6

Goldfinger Bronze
6,5×26,6

Goldfinger Metal
6,5×26,6