Nieuwbouw 32 koopwoningen Zuiver Bosrijk in Eindhoven

Zuiver wonen in Meerhoven – Eindhoven. In de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven ligt, vlak bij het Meerbos en het Beatrixkanaal, de wijk Bosrijk. Omringd door vele grote bomen komt hier nieuwbouwplan Zuiver Bosrijk. Een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Hier stapt u vanaf het terras direct de bosrijke natuur in. Trek eropuit voor een wandeling, ontspan in het zonnetje of ga aan de slag in de gemeenschappelijke buurtkas. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Wand en vloer 

Maak fraaie combinaties met wand- en vloertegels. Mix en match de 2 strook formaten voor een tijdloos effect op de wand. De bijpassende vloertegels geven de badkamer een strakke look. Er is keuze uit 4 kleuren die onderling mooi gecombineerd kunnen worden.

Strakke look

Alle tegels ademen een robuuste betonlook uit. Subtiele kleurschakeringen zorgen een eigentijdse uitstraling. En heel gevarieerd omdat elke tegels een eigen unieke tekening heeft. De neutrale kleuren laten zich perfect combineren met uw interieur.

Rustieke kleuren vormen de basis

vloertegel Crème
60×60 

vloertegel Koel grijs
60×60 

vloertegel Warm grijs
60×60 

vloertegel Donkergrijs
60×60 

wandtegel Beige
30×60 

wandtegel Wit
30×60 

wandtegel Grijs
30×60 

strook Crème
10×60 

strook Koel grijs
10×60 

strook Warm grijs
10×60 

strook Donkergrijs
10×60 

strook Crème
15×60 

strook Koel grijs
15×60 

strook Warm grijs
15×60 

strook Donkergrijs
15×60 

Bekijk de brochure met alle kleuren en formaten

In onze showroom in Eindhoven kunt u de tegelpakketten voor dit project bekijken. U kunt er ook voor kiezen om andere tegels uit te kiezen uit ons complete assortiment. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Kom langs om ze te bekijken en we helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. Bekijk het complete tegelpakket in de  brochure Zuiver Bosrijk van Mosa.