Decoratieve tegels voor de badkamer

Een prachtige houten vloer met keramische tegels maakt de badkamer helemaal af. Of toch liever een lichte en moderne tegel gecombineerd met een decoratieve wandtegel? Wat u ook mooi vindt, in onze showroom hebben wij een groot en actueel assortiment tegels voor de badkamer voor u klaar staan. In vele kleuren, vormen en uitvoeringen. Kom langs om ze te bekijken en maak iets bijzonders van uw badkamer.

Wand en vloer 

Maak fraaie combinaties met wand- en vloertegels. U kunt alle mogelijke combinaties maken met onze tegelcollectie voor badkamers. Vee series omvatten naast vloertegels ook bijpassende wandtegels voor een bijzonder effect. Het is ook heel mooi om een vloertegel te gebruiken op de wand, zoals een elegante keramische marmerlook.

Vorm en patroon

We bieden een ruim assortiment wandtegels in diverse vormen. Wacht dacht u van een leuke decoratieve hexagonaal tegel of een handgemaakte tegel met gekartelde randen. Combineer vormen en legpatronen en maak een uniek effect op de wand of vloer. 

Kleur en decoratief

Er is veel mogelijk met onze prachtige collectie tegels voor de badkamer. Frisse kleuren en fraaie decoratieve tegels op de wand. Of een visgraat op de vloer. Hip, modern of klassiek. We hebben ze allemaal in huis. In vele formaten en uitvoeringen. U moet ze echt gezien hebben!

Kom naar de showroom en bekijk onze prachtige collectie badkamer tegels

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie keramische badkamertegels bekijken. In alle voorkomende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant Tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor iedere toepassing en voor ieder budget. We hebben tegels voor iedere woonstijl in huis en bieden moderne tegellooks zoals betonlooknatuursteenlook of XXL tegels. Kom langs om ze te bekijken en kies de tegel die bij u past. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. We kunnen de tegels ook voor u verwerken. Onze ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig.

Previous slide
Next slide