Sfeervol en praktisch in de slaapkamer

Tegels worden steeds meer gebruikt in de slaapkamer. U vindt bij ons een ruime collectie slaapkamer tegels voor iedere woonstijl. De tegels zijn in vele looks en kleuren verkrijgbaar bij ons. De tegels zijn ook geschikt om een wand te bekleden in de slaapkamer. De tegels zijn eenvoudig te onderhouden en hygiënisch. Keramische tegels zijn ook prima te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en duurzaam in gebruik.

Slapen op hout 

Maak de slaapkamer cpmpleet met een echt houten keramisch parket. De vloer is niet van echt hout te onderscheiden en geven de slaapkamer de warme en natuurlijke uitstraling. Maar wel onderhoudsvrij en slijtvast. Een prachtige vloer voor jarenlang woongenot.

Betonlook op de vloer

Betonlook tegels met een subtiele betonlook op de vloer en frisse kleuren op de wand zogen voor een perfecte match! De rustige vloeren zijn geschikt om te combineren met elke kleur en woonstijl. En als u ooit nog eens wilt veranderen van interieur of meubilair, de vloer kan blijven.. 

Vloer én wand

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand in de slaapkamer te gebruiken. Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders. Wij helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden.

Kom naar de showroom en bekijk onze ruime collectie slaapkamer tegels

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie keramische tegels bekijken op grote vloervlakken. In alle voorkomende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant Tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor iedere toepassing en voor ieder budget. We hebben tegels voor iedere woonstijl in huis en bieden moderne tegellooks zoals betonlooknatuursteenlook of XXL tegels. Kom langs om ze te bekijken en kies de tegel die bij u past. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Onze ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig.