Authentiek met terrazzolook tegels

Terrazzolook tegels zijn weer helemaal terug van weggeweest! De oorspronkelijke terrazzo tegels werden veelal gebruikt in de Italiaanse architectuur in  monumentale gebouwen. We zien deze tegels ook vaak terug in Nederland in gebouwen uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Terrazzo is een mix van beton gecombineerd met scherven van gekleurd marmer of ander gesteente. Vandaag de dag worden de tegels gemaakt van hoogwaardig keramiek. Door de nieuwste innovaties zijn ze werkelijk niet van het oorspronkelijke gesteente te onderscheiden. Creëer een tijdloze en authentieke sfeer op de wand of vloer overal in huis. Brabant Tegels biedt terrazzolook tegels van verschillende fabrikanten met elk zijn eigen interpretatie.

Wand en vloer 

Terrazzolook tegels geven uw vloer een eigentijdse en authentiek uitstraling. Maar ook op de wand zijn de tegels een echte aanwinst. En als u wilt kunt u terrazzo tegels op zowel de vloer als wand toepassen. In 1 kleur of een combinatie van kleuren.

Overal in huis

De keramische tegels zijn geschikt voor gebuikt overal in huis. Mooi op de vloer i de woonkamer, maar ook op de achterwand in de keuken zijn de tegels een echte aanwinst. De tegels zijn geschikt voor intensieve belasting en vloerwarming. De charme van natuursteen met het gemak van keramiek.

XXL tegels

Terrazzo tegels zijn ook in grote formaten verkrijgbaar. De robuuste uitstraling wordt zo  verder versterkt door grote oppervlakte van de tegels en de afwezigheid van zichtbare voegen. Veel voorkomende XX: formaten zijn 60×120, 120×120 en tegel slabs tot 120×278 cm. Bekleed de wand van vloer tot plafond met 1 tegel!

Inspiratie met terrazzolook tegels

Previous slide
Next slide

Kom naar de showroom voor onze uitgebreide collectie terrazzolook tegels

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie keramische betonlook tegels bekijken op grote vloervlakken. In alle voorkomende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant Tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie aan van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor elke toepassing en budget. We hebben nog meer moderne tegellooks in huis zoals houtlook, natuursteenlook, betonlook of XXL tegels. Kom langs en we helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. U slaagt altijd bij Brabant Tegels. Onder een kleine greep uit onze betonlook collectie.

120×120 cm
bekijk serie >

120×120 cm
bekijk serie >

120×120 cm
bekijk serie >

60×60 cm
bekijk serie >

60×60 cm
bekijk serie >

60×120 cm
bekijk serie >

60×120 cm
bekijk serie >

60×120 cm
bekijk serie >

Bekijk onze terrazzolook series