Een ruime collectie vloertegels voor iedere toepassing en woonstijl

In onze geheel vernieuwde showroom treft u een grote en actuele collectie vloertegels in vele looks, uitvoeringen en formaten. Stuk voor stuk fraaie tegels voor iedere smaak en toepassing. We helpen u graag verder met de keuze voor de juiste tegels. En altijd voor de scherpste prijs, dus u slaagt altijd bij ons. We heten u van harte welkom een kijkje te nemen in onze overzichtelijke showroom. Met veel grote vloervlakken voor een nog betere indruk van de vloertegels.

Ape Alabama

Ape Alabama is een fraaie tegelserie met keramisch houtlook. De tegels zijn een perfecte nabootsing van echt hout. Elke tegel beschikt over een natuurgetrouw patroon welk voelbaar is in de toplaag van de tegel. De Alabama serie omvat 6 kleuren en2 formaten. 

bekijk serie >

Ape Work B

Ape Work B is een strakke tegelserie met beton als thema. Door de rustieke en vooral neutrale kleuren van de tegels zijn deze toe te passen in werkelijk ieder interieur. De serie omvat naast de basistegels ook leuke bijpassende hexagonaal tegels. 

bekijk serie >

Atlas Concorde Dwell

Atlas Concorde Dwell is een omvangrijke betonlook tegelserie met een breed scala decoratieve wandtegels. Zo maakt u prachtige en kleurrijke combinaties die u niet vaak zult tegenkomen.  

bekijk serie >

Atlas Cocorde Marvel Shine

Atlas Concorde Marvel Shine is een elegante tegelserie met prachtige marmersoorten die perfect zijn nagebootst. Door de expressiviteit van het marmer krijgt de vloer of wand een verfijnde elegante uitstraling. 

bekijk serie >

Rako Betonico

Rako Betonico is een strakke betonlook tegelserie in 5 rustieke kleuren. Met deze tegels geeft u de ruimte een rustige en moderne uitstraling. De matte betonlook tegels zijn in diverse formaten verkrijgbaar en zijn geschikt voor gebruik op de wand en vloer. 

bekijk serie >

Rako Quarzit

Rako Quarzit is een natuursteenlook serie geïnspireerd op de uiterlijke kenmerken van kwartsiet gesteente . Voor een natuurlijke uitstraling op de vloer en wand kiest u voor deze Quarzit tegels. De tegels zijn beschikbaar in 5 rustieke kleuren.

bekijk serie >

Supergres Art

Supergres Art is een keramische tegelserie geïnspireerd op de look en feel van cement. Een mix van traditionele en avant-garde stijlen resulterend in deze geweldige serie. Een natuurlijk ogend oppervlak in een verfijnde reeks zachte en neutrale kleuren. 

bekijk serie >

Supergres Epika

Supergres Epika is geïnspireerd op kalksteen uit Frankrijk. Een verfijnde steensoort met een zacht en subtiel grafisch patroon nagebootst met keramische tegels. De subtiele kleurschakeringen verschillen per tegel.

bekijk tegels >

Supergres Story

Supergres Story is een tegelserie geïnspireerd op eeuwenoude Franse steensoorten waarbij het verstrijken van de tijd zijn sporen heeft nagelaten. Prachtige keramische tegels waar oud en modern samengaan in een robuuste vloer. 

bekijk tegels >