Wandtegels in vele kleuren, vormen en decoratieve stijlen

Bij Brabant Tegels vindt u altijd de mooiste tegels voor het bekleden van wanden in elke ruimte in uw woning. Kom langs in onze showroom waar we een omvangrijke en actuele collectie wandtegels van de beste merken hebben staan. In allerlei kleuren, looks en formaten. We hebben ook tegels met bijzondere vormen, mozaïeken en bricks voor een decoratief effect op de wand.

Quintessenzo Alchimia

Quintessenza Alchimia is een compacte serie met hexagonaal tegels in 3 kleuren en bijpassende decortegels. Combineer effen tegels met sfeervolle decors voor een bijzonder effect op de wand of vloer. 

bekijk serie > 

Quintessenzo Dintorni

Quintessenza Dintorni is een kleurrijke tegelserie. De metrotegel herontdekt, zo zou je de Dintorni serie het best kunnen omschrijven. De glanzende rechthoekige tegel heeft een facet geslepen rand die mat is. Lichtinval doet de rest!

bekijk serie >

Revoir Paris Atelier

Revoir Paris Atelier is een uitgebreide tegelserie met moderne kleuren en enkele prachtige metaallooks. Maak iets bijzonders op de wand  van de keuken of badkamer met deze gekleurde tegels. 

bekijk serie >

Atlas Concorde Dwell

Een prachtige natruursteenlook serie voor de vloer met een breed scala decoratieve wandtegels voor een uniek effect op de wand. Bricks, mozaïeken en gekleurde wandtegels voor de liefhebbers van design.

bekijk serie >

Quintessenzo Genesi

Quintessenza Genesi is een stijlvolle tegelserie uit Italië. Het fijne glazuur geeft een elegante uitstraling aan de ruimte. De serie bestaat uit prachtige subtiele kleuren die onderling mooi kunnen worden gecombineerd

bekijk serie >

Ape Silk

Ape Silk is een fraaie tegelserie bestaande uit decoratieve prints, houtlook tegels en witte 3d tegels. Wilt u iets bijzonders doen met de wand, dan is deze serie echt iets voor u. Kleurrijke decors met vogels en planten of een wand met houten panelen, het is allemaal mogelijk met deze unieke serie.

bekijk serie >

Ape Oldstreet

Ape Old Street is een fraaie betonlook tegelserie die zorgt voor een moderne en robuuste uitstraling. Met dank aan de neutrale grijstinten zijn de tegels makkelijk te combineren met vele materialen en kleuren. Met decoratieve hexagonaal tegels voor de wand.

bekijk serie >

Rako Color One

Eindeloze creativiteit met het kleurenspectrum van de twaalf intense en twaalf neutrale kleuren van de Color One serie. Het glanzende en matte oppervlak van de wandtegels wordt weergegeven in een breed scala aan modulaire formaten.

bekijk serie >

Rako Piazetta

Rako Piazzetta is een verfijnde tegelserie met de kenmerkende look van natuurlijk gesteente. De fijne resten van fossielen en oneffenheden zijn mooi zichtbaar in de toplaag en geven de tegels een eigentijdse look. Leuk om te combineren met de bijpassende mozaïek tegels voor de wand.

 bekijk serie >