Keuken tegels in vele uitvoeringen 

Voor iedere keuken hebben we een grote en gevarieerde collectie tegels. Hip, modern of klassiek, we hebben ze allemaal in huis. We hebben de mooiste series van de beste merken in onze showroom klaar staan. Kom langs en we helpen u graag verder met het uitzoeken van een   vloer-of wandtegels die uw keuken helemaal compleet maken. 

Wand en vloer 

Maak de keuken helemaal af met een natuursteenlook tegel op de wand. Of misschien toch een decoratieve wandtegel boven de aanrecht? Kom langs om onze collectie tegels voor de keuken te bekijken. Er is altijd wel een tegel die bij uw keuken past.

Koken op hout

Met keramische houtlook tegels geeft u de keuken een gezellige en warme uitstraling. Er zijn vele houtsoorten en in verschillende formaten verkrijgbaar. De tegels hebben elk een eigen patroon voor een gevarieerde vloer. Wat u  ook kiest, met houtlook tegels krijgen vocht en vuil geen kans. Praktisch en schoon in een handomdraai.

Retro in de keuken

Patchwork tegels zijn weer helemaal in. De  tegels zijn leuk om te combineren met een moderne of landelijke keuken. Alles mag! We hebben een ruime selectie patchwork tegels met verschillende decors in vele kleuren. Mooi voor de wand én op de vloer. 

Kom naar de showroom en bekijk onze ruime collectie keuken tegels

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie keramische tegels bekijken op grote vloervlakken. In alle voorkomende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant Tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor iedere toepassing en voor ieder budget. We hebben tegels voor iedere woonstijl in huis en bieden moderne tegellooks zoals betonlooknatuursteenlook of XXL tegels. Kom langs om ze te bekijken en kies de tegel die bij u past. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Onze ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig.