Woonkamer tegels voor elke woonstijl

Zoekt u tegels voor de woonkamer? Kom dan zeker even langs bij Brabant Tegels. Wij hebben een ruime collectie vloertegels voor elke woonstijl en budget. Altijd de laatste tegeltrends en nieuwste collecties van de beste tegelmerken. De tegels zijn in vele formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Kom ze zelf bekijken in onze showroom en we helpen u graag verder met het uitzoeken van de juiste tegel voor uw woonkamer. En niet alleen voor de vloer, ook voor de wand hebben we prachtige decoratieve tegels in huis. 

Prachtige looks 

Door de nieuwste innovaties is het mogelijk om een keramiek tegel in elk gewenst uiterlijk te maken. Marmer, staal, beton of hout, de tegels zijn niet meer te onderscheiden van het echte materiaal. We bieden een ruime collectie tegellooks in vele uitvoeringen en kleuren. Maak het mooi met Brabant Tegels.

Grote vloertegels 

Steeds meer mensen kiezen voor de uitstraling van grote tegels in de woonkamer. Dit brengt rust en een elegante look. Meer tegel en minder voeg. Werk met rustieke kleuren die altijd passen bij uw meubilair en leg de basis voor uw interieur. Handig als u ooit nog eens wilt veranderen van inrichting. 

Tegels op de wand 

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar  ook heel mooi om de wand mee te bekleden. Voor een decoratief effect of voor extra kleur op de wand, er is veel mogelijk met de tegels van nu. Ga voor iets bijzonders, we helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden.

Kom naar de showroom en bekijk onze ruime collectie woonkamer tegels

In onze showroom in Eindhoven kunt u een grote collectie keramische tegels voor uw woonkamer bekijken op grote vloervlakken. In alle voorkomende formaten, uitvoeringen en kleuren. Bij Brabant Tegels treft u altijd een actuele tegelcollectie van de beste merken. We adviseren, leveren en verwerken tegels voor iedere toepassing en voor ieder budget. We hebben tegels voor iedere woonstijl in huis en bieden moderne tegellooks zoals betonlooknatuursteenlook of XXL tegels. Kom langs om ze te bekijken en kies de tegel die bij u past. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties. We kunnen de tegels ook voor u verwerken. Onze ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig.